Tuesday, 25 December 2012

Just smile~~,

Salam alaikum..setelah sekian lama bergua & bercuti "panjang",baru la aku ada mood sikit mengarut apa yg patut dalam ni..huhuh..skang ni aku dalam musim xam,so mula laa stay malam melayan buku yg nak dibaca pun malas..kalau ikutkan mood kompom x terbaca punya buku tu..baru2 ni aku mengharungi zaman "gelap"..huhuh..ada hampir sama gelap dia ngan zaman jahiliah dulo2..huhuhu..teruk juga kalau aku ingat balik..terlalu melayan perasaan tu,sampai benda lain terabai..sembahyang pun banyak kali miss..nasib kuatkan semangat,tukar suasana,aku cari suasana baru plak..aku balik ke gua aku ni..sampai sini pun x abis juga sisa tu,ada lagi sikit..aku tukar rutin sikit..tiba2 aku melayan lagu Florence And The Machine - Cosmic Love..perrgghh lagu ni,macam berhantu aku dengar..huhuh..sibukkan diri dgn kerja2 yg jarang aku buat..hahahah...bila keadaan tu "under control",bila ingat zaman gelap tu,aku rasa betul2 jahil ni...terasa pengalaman tu mematangkan diri..
satu benda menarik aku jumpa ari ni..time study satu malam tu,aku ngan member ni makan yogurt coklat..tiba2 tgok member tu senyum,aku tanya la "pesal joo??"..member aku bagi tgok bekas yogurt yg dia makan tu..bila aku tgok dlm tu,aku pun ikut senyum sekali...~~,
























يا خسارة خلصت...واحدة كمان؟؟
*Yaa ruginya kau,habis dah..tambah lagi satu??

**Kamera aku jg mmber paling dekat..(joking..heheh~`)

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete